Hotel Dragana Cugir

Str. Alexandru Sahia Nr. 20 » Cugir, Alba » Localizare pe hartă
Camere: 20
Total locuri: 45
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
250 de locuri
Camere - Hotel Dragana Cugir
Tipul unității: Hotel

Capacitatea maxima de cazare a hotelului Dragana Cugir este de 57 de locuri.

Hotel Dragana este amplasat in centrul orasului Cugir. Orasul Cugir apartine judetului Alba, fiind situat la 38 km de Alba Iulia, aproximativ 25 km de Orastie si 30 km de orasul Sebes.

Va invitam pentru a va incanta cu bucate alese ale bucatariei traditionale si internationale la restaurantul Dragana, restaurant aflat in incinta hotelului Dragana, unde personalul de elita va sta la dispozitie.

Restaurantul poate fi de asemenea locul ideal pentru organizarea unor evenimente speciale precum nunti, botezuri, cocktailuri intr-o atmosfera romantica, acestea devenind astfel de neuitat pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra.

Barul hotelului Dragana, un bar de zi, va invita sa va delectati intr-un ambient placut, cu o gama larga de produse pe care suntem incantati sa vi le punem la dispozitie.

In speranta ca incercarea noastra, de a modela totul conform preferintelor oricarui vizitator, va da roade,va asteptam sa ne onorati cu prezenta pentru o prima data revenind apoi in viitor in locul ce indiscutabil are puterea si magnetismul a va atrage pasii catre el.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Plata cu cardul
Restaurant
Sală de conferințe
Facilități baie
Baie cu vană
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cugir, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Dragana Cugir din Cugir, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Dragana Cugir? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!