Carmen

Bucium, Alba » Bucium , Alba » Localizare pe hartă
Camere - Carmen
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea oferă 30 locuri de cazare la standarde europene, toate cu TV și WIRELESS inclus. Vă puteți petrece timpul în sala de festivități a pensiunii complet echipată media cu o capacitate de 80 de locuri, în bar, în sala de billiard, sau la schi ( în sezon ) cu echipamentul necesar pus la dispozitia dvs. de către noi.

Pensiunea noastră încearca sa contribuie într-un fel, credem noi plăcut, la vizitarea vârfului DETUNATA ( munte unic de bazalt în Europa = mai există unul asemănător în Canada ) și implicit a meleagurilor din apropiere urmărind în același timp și scoaterea acestei regiuni din impas!

Numai câțiva km separă Pensiunea Carmen de Roșia Montană, mult mediatizată în ultima perioadă din pricina filoanelor aurifere existente și neexploatate îndeajuns, sau cca trei ore de mers pe jos prin inima Munțiilor Apuseni.

Priveliștile sunt inedite, demne de a fi contemplate, de o reală splendoare, natura păstrându-se nemodificată substanțial de trecerea timpului.

Vă invitam și pe dumneavoastră să vedeți istoria vie ce se resimte unic în această regiune și ca o garanție că o să fiți plăcuți impresionați vă sugerăm să vă lăsați ademeniți fie și numai de vraja poveștilor minunate păstrate de moți, de-a lungul existenței lor milenare.

Accesul se poate face BRAD - ABRUD - BUCIUM (12 km de la ABRUD) sau ALBA - IULIA - ZLATNA - înainte de a intra în ABRUD - mergeți catre BUCIUM (este pe drumul care duce spre MOGOȘ - există indicatoare numai cu MOGOȘ).

Zona prezintă un adevarat interes turistic, întrucat studiile recente arată că în zonă se fac exploatari de mii de ani.

Puteți vizita : --- DETUNATA

--- POIANA NARCISELOR

--- EXPOZITIE ETNOGRAFICĂ LA BUCIUM

--- MUZEUL AURULUI ROȘIA MONTANĂ

--- GALERIA ROMANĂ ( MINĂ ) ROȘIA MONTANĂ

Alte detalii ne găsiți la numărul de telefon 0258/784158 ...

GPS: N 46.2637748 E 23.1761658

Vă așteptăm...

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
DVD-player
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard
Facilități baie
Baie cu vană
Duș
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bucium , județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Carmen din Bucium , județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Carmen? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!