Pensiunea Heidi

Oras Nucet, Sat De Vacanta Vartop-Arieseni » Arieșeni, Alba » Localizare pe hartă
 „Un loc in inima muntilor apuseni unde intotdeauna te simti ca acasa,ca intre prieteni“
Camere - Pensiunea Heidi
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Heidi este situata in satul de vacanta Vartop-Arieseni,la limita dintre Judetul Bihor si Judetul Alba,pe DN 75,la 110 km de Oradea si 150 km de Deva.

Constructia este asezata la 200 m distanta de Partia de ski Vartop,loc frecventat de turisti atat iarna cat si vara.

Pensiunea este clasificata la 2 margarete si este construita in anul 2004,fiind dotata cu 9 dormitoare ( 8 camere cu cate 2 locuri si 1 camera cu 4 locuri),7 bai, living ,bucatarie, avand in total 20 locuri de cazare.

Dintre camere 5 sunt dotate cu baie proprie,iar 4 camere au 2 bai disponibile la mansarda si la parter. Fiecare camera are in dotare televizor si seif.

Pensiunea Heidi mai dispune de incalzire centrala,apa calda si rece permanent,bucatarie utilata,living cu LCD si DVD, gratar in curte,foisor si balansoar,ciubar ( butoi ) cu apa calda in curtea pensiunii.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Facilități baie
Halat de baie
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arieșeni, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Heidi din Arieșeni, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Heidi? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!