Moara Titului

Dn75 1 Arieseni, 515100 » Arieșeni, Alba » Localizare pe hartă
Camere - Moara Titului
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Moara Titului se afla in centrul Arieseniului, la 2 km de noua partie care se deschide la Garda, si 6 km de partia din Arieseni. Asezata pe un picior de plai mirific, inconjurata de brazi, pensiunea va ofera conditii excelente pentru a va bucura de natura.

Cabanele noastre amenajate in stil rustic va ofera tot confortul, iar peisajele, obiectivele turistice si ospitalitatea motilor o sa va determine sa va indragostiti de Muntii Apuseni si de Tara Motilor.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Terasă
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arieșeni, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Moara Titului din Arieșeni, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Moara Titului? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!