Pensiunea Vraja Muntelui

Comuna Arieseni, Sat Bubesti » Arieșeni, Alba » Localizare pe hartă
Camere: 14
Apartamente: 1
Total locuri: 28
Check-in de la: 14:00
Restaurant de
50 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Pensiunea Vraja Muntelui
Tipul unității: Pensiune

Ne face o deosebita placere sa va uram “Bine ati venit!” la pensiunea "Vraja Muntelui". Pensiunea "Vraja Muntelui" este în masura sa va ofere o paleta completa de servicii turistice într-o ambianta de bun gust, rafinament si confort pe masura celor patru margarete de pe frontispiciul sau.

Personalul nostru, selectat dupa cele mai înalte standarde va sta la dispozitie 24 de ore din 24, pentru ca sejurul la "Vraja Muntelui" sa fie cât mai placut.

La cererea dumneavoastra organizam mese festive; asiguram servicii complete de cazare si masa pentru training-uri.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Balcon
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arieșeni, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Vraja Muntelui din Arieșeni, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Vraja Muntelui? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!