Viorica

Arieseni-Sat, Nr. 28 » Arieșeni, Alba » Localizare pe hartă
 „Veniti ca turist, reveniti ca prieten !“
Camere: 8
Total locuri: 22
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 10:00
Camere - Viorica
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Viorica Arieseni este situata in centrul comunei Arieseni la 8 km fata de partia de ski Vartop; in Parcul Natural Apuseni.

Pensiunea este alcatuita din 2 corpuri de cladire:

in primul corp la parter se gaseste o sufragerie mare pentru 25 de persoane, o bucatarie utilata si o baie de serviciu; la mansarda se gasesc 2 camere si o baie, in cel de al doilea corp se afla 2 camere de 2 locuri cu o baie comuna, la etaj se gasesc 2 camere cu cate 2 locuri cu baie proprie si tv si 2 camere de 4 locuri cu baie proprie si tv,

Astfel Pensiunea Viorica Arieseni va ofera cazare in 5 camere cu un numar de 17 locuri.

Va pune la dispozitie bucatarie si o sufragerie mare cu calculator si televizor unde puteti sa serviti masa sau sa organizati petreceri.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces la Living
Curte
Servicii și facilități camere
Frigider
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arieșeni, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Viorica din Arieșeni, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Viorica? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!