Four Seasons

Sat de Vacanta Vartop nr. 30, DN 75 , km 28 » Arieșeni, Alba » Localizare pe hartă
Camere: 25
Apartamente: 4
Total locuri: 85
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
80 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Four Seasons
Tipul unității: Hotel

Four Seasons (inaugurat in 2005) este situat la confluenta dintre judetele Bihor si Alba in satul de vacanta Vartop, la 500 m distanta de partiile de schi de la Arieseni, intr-un cadru natural si o priveliste inconjuratoare splendida. Hotelul Four Seasons dispune de 4 camere duble, 8 camere triple, 8 junior suite, 2 suite si 4 apartamente.

Arhitectura hotelului Four Seasons este una originala, accesul spre spatiile de cazare facandu-se pe o scara interioara in spirala, toate camerele fiind dispuse pe un hol circular avand ca facilitati : baie proprie cu cada sau dus, televiziune prin cablu, internet wireless,frigider, geamuri panoramice si terasa la fiecare camera. Conditiile de cazare sunt exceptionale, de la finisaje pana la mobilierul existent in toate spatiile hotelului.

La parter este amenajat un restaurant si un bar unde va puteti relaxa servind din bogatul meniu traditional, in preajma celor mai rafinate bauturi.

La etajul IV avem amenajata o sala moderna de conferinte de 50 de locuri, dotata cu echipament necesar(flipchart, proiector, ecran proiectie). La etajul V va punem la dispozitie o masa de biliard.

In circuit inchis, turistilor cazati la hotelul Four Seasons le oferim acces nelimitat la piscina, sauna, jacuzii, billiard.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Piscină acoperită
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard
Tenis de masă
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arieșeni, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Four Seasons din Arieșeni, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Four Seasons? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!