Cota 1000 Arieseni

Sat Bubesti, Nr. 80A » Arieșeni, Alba » Localizare pe hartă
Camere - Cota 1000 Arieseni
Tipul unității: Cabană

Pensiunea Cota 1000 Arieseni este construita pe o coasta de munte (Cornul Berbecului), pe malul drept al Ariesului, la 30m de Dn75, la 5,5 Km de centrul comunei Arieseni si la 3 Km de partiile de la Vartop.

Accesul din parcarea aflata langa sosea se face pe o pasarela si un pod peste Aries.

Constructia este protejata de un zid de sprijin din beton si piatra, armat cu Pc12, avand o inaltime de 3, 5m si o grosime la baza de 1, 2m. Fundatia este ridicata pe piatra muntelui, avand la partea din fata o inaltime de 2, 2m de la talpa la placa, armata cu doua centuri, Pc16 la baza si Pc12 la partea superioara.

Parterul, in partea din spate este construit din beton, iar in fata si in lateral din Bca in cadre de beton.

Etajul si mansarda sunt construite din cadre de lemn in sistem sandwich cu tripla izolatie – polistiren, vata minerala si doua randuri de lambriu, separate de folii anticondens.

Planseele sunt construite din dulapi pe sistem american 2by8. Acoperisul este invelit cu tigla metalica si protejat cu paratrasnet.

Instalatiile termice, sanitare si electrice sunt montate de firme autorizate. Alimentarea cu apa a cabanei se face direct din doua izvoare captate.

Pensiunea Cota 1000 Arieseni este structurata astfel:

Parterul:

hol primire, sala de mese (living) cu 24 de locuri, hol acces, bucatarie, wc Femei, wc Barbati, vestiar pentru personal, camara de alimente, punct termic. Centrala termica pe lemne cu vas de acumulare a caldurii de 2000l si boiler de apa calda menajera de 300l. Caloriferele au robineti termostatici., depozit acoperit pentru lemne, terasa descoperita pentru 24 persoane,

Etajul I:

casa scarii, hol acces, 4 camere cu pat dublu, pat suplimentar la cerere, televizor, baie proprie cu cabina de dus si terasa, o camera cu pat dublu, pat suplimentar la cerere, televizor si baie proprie cu cabina de dus, o camera cu doua paturi de o persoana, pat suplimentar la cerere, cu televizor si baie proprie cu cabina de dus, un apartament cu hol, doua camere decomandate, doua paturi duble, pat suplimentar la cerere, baie proprie cu cada, doua televizoare,

Mansarda:

Va fi gata in 2013 si va avea 3 camere cu baie proprie, un duplex si o camera polivalenta.

Dotari si facilitati puse la dispozitia clientilor de Pensiunea Cota 1000 Arieseni

6 camere si un apartament, toate cu baie proprie, TV in camere si in living, sala de mese cu 24 de locuri, internet wireless, curte, gratar in curte, terasa pe malul Ariesului, padurea in spatele cabanei, 30 m de sosea (DN 75), parcare langa sosea, minibar in camera la cerere (6 lei/zi), jocuri la dispozitia clientilor, gratuit (table, remmy, sah, monopoly, etc),

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Pârtie de ski
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arieșeni, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cota 1000 Arieseni din Arieșeni, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cota 1000 Arieseni? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!