Cabana Vârtop

Com. Arieseni, sat Bubesti, Nr. 88A » Arieșeni, Alba » Localizare pe hartă
Camere: 31
Total locuri: 70
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 14:00
Restaurant de
150 de locuri
Camere - Cabana Vârtop
Tipul unității: Cabană

Prin amplasarea sa privilegiată, Cabana Vârtop îmbină într-un mod util şi comod nevoia dumneavoastră de odihnă şi confort, cu dinamismul zonei montane specifice pentru practicarea sporturilor de iarnă, a drumeţiilor montane sau a plimbărilor cu sania trasă de cai.

Am considerat oportun ca fiecare dintre clienţii noştri să beneficieze de întreaga atenţie, de aceea cabana noastră vă oferă posibilitatea de organizare a unor întâlniri private de mici dimensiuni, până la oportunităţi de business, training sau seminarii, iar oferta se poate plia pe necesităţile specifice ale fiecărui client.

Cabana Vârtop îmbină într-un mod util şi comod nevoia dumneavoastră de odihnă şi confort, cu dinamismul zonei montane specifice pentru practicarea sporturilor de iarnă, a drumeţiilor montane sau a plimbărilor cu sania trasă de cai.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Pârtie de ski
Închiriere ski-uri
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arieșeni, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cabana Vârtop din Arieșeni, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cabana Vârtop? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!