Poienita

Albac, Sat Fata, Nr. 13 » Albac, Alba » Localizare pe hartă
Camere - Poienita
Tipul unității: Pensiune

Situata pe valea raului Ariesul Mare, Pensiunea agroturistică POIENIȚA, este o pensiune nou creata finalizata recent, respectând arhitectura zonala, care vă face șederea plăcută prin condițiile excelente de cazare și facilitățile diverse pe care le oferă: locul de joacă pentru copii, curtea cu verdeață, foișorul, grătarul, parcarea proprie.

Pensiunea POIENIȚA vă oferă in total 22 de locuri de cazare: 12 locuri de cazare dispuse în 6 camere, ficare cu baie proprie si alte 10 locuri intr-un alt corp de cladire 4 camere (1 cameră cu 2 paturi matrimoniale, 3 camere cu 1 pat matrimonial)ficare cu baie.

Pensiunea este prevazuta cu o bucatarie complet utilata si salon pentru servirea mesei si spațiu pentru luat cafeaua. Pensiunea este incalzita cu centrala termica proprie, panouri solare si apa calda permanenta.

Toate camerele sunt foarte spațioase, amenajate și dotate cu mobilier din lemn masiv ,accesorii de calitate foarte bună, fiecare cameră dispunand de baie proprie, televizor LCD, balcon propriu, cu vedere foarte frumoasă.

Pensiunea POIENIȚA din ALBAC este calificată cu trei *** stele pe bună dreptate,căci numai aici tradiţionalul se îmbină cu modernul atît de subtil,că pierzi senzaţia timpului.

Pensiunea dispune de ferma proprie.

La cerere in sezonul de iarna turistii pot fi plimbati cu sania trasa de cal.

Parcarea este asigurata in curtea proprie.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces la Living
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Bucătărie proprie echipată
Televizor
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Albac, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Poienita din Albac, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Poienita? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!