Casa Traiana

Ariesului Nr. 49A,cartier Ampoi Iii » Alba Iulia, Alba » Localizare pe hartă
Camere: 14
Apartamente: 2
Total locuri: 28
Check-in de la: 24-24
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
150 de locuri
Sală conferințe
de 35 locuri
Camere - Casa Traiana
Tipul unității: Pensiune

Suntem in domeniu de peste 5 ani si experienta isi spune cuvantul: serviciul de pensiune cazare, care ne reprezinta, răspunde standardelor actuale. Suntem pensiunea care oferă calitatea si confortul pentru gustul clienților nostri, fapt ce ne situeaza in topul serviiciilor de cazare din Alba Iulia si judetul Alba, iar tarifele la cazare in pensiunea noastra sunt fara concurenta in Alba Iulia.

Dedicati in exclusivitate servirii ireprosabile si calitatii in asigurarea confortului oaspetilor nostri, care sunt convinsi de serviciile noastre de cazare atunci cand aleg Pensiunea Casa Traiana, in comparatie cu celelalte pensiuni din Alba Iulia sau Alba, credem cu tarie ca doar reputatia castigata si respectul cuvenit astfel ne va purta numele si ne va recomanda in randul dumneavoastra, clientii nostri, atunci, cand veti poposi in Alba Iulia, alegând serviciile de cazare, in regim de pensiune.

Pensiunea Casa Traiana din Alba Iulia dispune pentru cazare de 10 camere, dintre care 7 duble si 3 camere matrimoniale si 2 apartamente cu 3 camere si bucatarie proprie. Camerele dispun de baie proprie, televizor, internet, televiziune prin cablu, telefon, balcon. De asemenea, oaspetilor nostri, care au ales serviciul de cazare, le oferim gratuit servicii de intretinere: sauna, fitness, jacuzzii, masaj. Cu aceste dotari, ne mandrim ca suntem locul de popas preferat atat al turistilor care viziteaza Alba Iulia si imprejurimile, cat si al oamenilor de afaceri aflati la noi in oras, in tranzit și care opteaza pentru cazare la noi, gasind aici tot confortul unei pensiuni de calitate din Alba Iulia.

De asemenea, pe langa serviciile de cazare si intretinere, oferite de Pensiunea Casa Traiana din Alba Iulia, dispunem de un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, in care pe langa micul dejun va oferim o gama diversificata de produse traditionale romanesti, gatite sanatos "ca la mama acasa". Totdata va puteti desfata simturile si curiozitatea incercand preparate cu specific chinezesc si italian. Suntem singura pensiune din Alba Iulia care serveste produse din bucataria chinezeasca.

Stimati clienti, daca aveti drum in Judetul Alba sau in Municipiul Alba Iulia si veti alege serviciile de cazare ale Pensiunii Casa Traiana, cu siguranta, primirea si serviciile noastre ireprosabile, vor face ca si altadata sa ne alegeti atunci cand popositi.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Telefon
Televizor
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Alba Iulia, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Traiana din Alba Iulia, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Traiana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!