Pensiunea Ma

Strada Ariesului, Nr. 51 » Alba Iulia, Alba » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Ma
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Ma este situată la o distanță de 200 de metri de șoseaua principală și la 2000 de metri de obiectivele turistice importante ale orașului Alba Iulia.

În cele 20 de camere și un apartament, dotate la standarde europene putem găzdui 40 de persoane.

Fiecare cameră este climatizată, dotată cu televizor color, antenă parabolică, televiziune prin cablu, telefon, frigider, uscător de păr și baie proprie cu duș și cabină de duș.

Micul dejun este în stil suedez foarte variat și bogat, satisfăcând cerințele și exigențele celui mai pretențios client.

Autoturismele pot fi parcate în parcarea amenajată în fața pensiuni, parțial închisă și păzită.

Cu prețurile reduse, atmosfera familiară și dotările existrnte sperăm că v-am stârnit curiozitatea și interesul de a ne vizita cât mai curând!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Frigider
Room-service
Seif
Încălzire centrală
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Alba Iulia, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Ma din Alba Iulia, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Ma? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!