Terra

Bld. Republicii Nr 5B » Alba Iulia, Alba » Localizare pe hartă
 „Doar alaturi de noi, esti acasa!“
Camere: 10
Total locuri: 20
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
20 de locuri
Camere - Terra
Tipul unității: Pensiune

Bine ati venit!

Suntem localizati la 100m de sala sporturilor, 20m de bazinul olimpic, la 10 minute de mers pe jos de cetatea Alba Carolina si la 50m de cea mai apropiata statie de transport in comun.Si pentru ca ati ales sa aveti o cazare confortabila si placuta, nu trebuie decat sa priviti pozele.

Liniste, aer curat, relaxare, gazde primitoare si multe obiective turistice in orasul nostru care au in spate mii de ani de istorie.

Speram sa va deschidem curiozitatea de a va gazdui chiar si azi.

Municipiul Alba Iulia este capitala judetului Alba; oras situat pe malul stang al raului Mures, la confluenta dintre raurile Ampoi si Sebes; cu o populatie de 100.000 locuitori.

La 1 Decembrie 1918, Alba Iulia a fost locul unde Unirea Transilvaniei cu Romania a fost decisa solemn si irevocabil de catre Marea Adunare Nationala de la Alba Iulia alcatuita din delegati alesi de romanii din Transilvania. Unirea Statului National Modern Roman fiind afund desavarsita.

Teritoriul orasului Alba Iulia a fost din timpuri stravechi o vatra decivilizatie umana unde traditiile si obiceiurile folclorice specifice romanilor exercita o atractie deosebita pentru turistii din tara si de peste hotare.

Clima este variabila in zonele inalte respectiv umeda si rece; iar pe valea Muresului este calda si uscata.

Vă așteptăm cu drag să ne călcați pragul! :)

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Internet
Parcare exterioară
Terasă
Facilități baie
Baie cu vană
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Alba Iulia, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Terra din Alba Iulia, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Terra? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!