Hermes

Str. Toporasilor, Nr. 20, Alba Iulia » Alba Iulia, Alba » Localizare pe hartă
Camere: 15
Apartamente: 2
Total locuri: 40
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
60 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Hermes
Tipul unității: Hotel

Prin amplasarea sa, Hotel Hermes imbina intr-un mod util si comod necesitatea unui confort ridicat cu dinamismul oferit de zona specifica unui mic centru comercial. Nimic din toate acestea nu scade insa din oferta spatiului ambiental interior care reprezinta practic reteta completa pentru odihna, organizarea unor intalniri de afaceri sau alte evenimente reusite.

Camerele sunt dotate cu telefon, minibar, grup sanitar propriu, televizor, internet, apa calda permanent. Dispune de restaurant, bar, sala de conferinte, parcare, sala de mese, seif la receptie, internet wireless, biliard. La Hotel Hermes profesionalismul angajatilor si patronatului se imbina cu dorinta de a servi clientii nostrii, care la urma urmei sunt stapanii nostrii. Infiintata in 1991 societatea care gestioneaza si administreaza hotelul se confunda practic cu istoria post-decembrista a judetului Alba, oferind astfel siguranta si garantia unui profesionalism de necontestat.

Nici cea mai mica parte din eforturile noastre nu a fost si nu va fi precupetita pentru a ne multumi clientii. Tocmai de aceea, invitatia de a ne vizita este practic o dorinta nescrisa de a va multumi pentru ca ati ales sa aflati despre noi.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Internet
Parcare exterioară
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Restaurant
Sală de conferințe
Schimb valutar
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Balcon
Bucătărie proprie echipată
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Fier de călcat
Frigider
Minibar
Senzori de fum
Telefon
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard - platit
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Duș multi-jet
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Alba Iulia, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hermes din Alba Iulia, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hermes? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!