Aparthotel Crema Residence

Bulevardul Revolutiei 1989 Nr. 2E » Alba Iulia, Alba » Localizare pe hartă
Camere: 20
Apartamente: 14
Total locuri: 66
Check-in de la: 14 :0
Check-out până la: 12:00
Camere - Aparthotel Crema Residence
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Situat in Alba Iulia, Aparthotel Crema Residence a fost deschis în octombrie 2016şi oferă spre inchiriere apartamente în sistem self-catering. Cele zece apartamente pe care le oferim spre inchiriere in Alba iulia sunt structurate astfel: trei apartamente cu un dormitor cu pat matrimonial (2 adulti si un copil) si alte sapte apartamente cu doua dormitoare(4 adulti ), unul fiind cu un pat matrimonial, iar celălalt cu două paturi single. Livingul fiecarui apartament de inchiriat este dotat cu o canapéa extensibila. Capacitatea totala de cazare a hotelului din Alba Iulia este de 34 adulti si 6 copii (cazati pe canapele extensibile). Inchiriem apartamente atat pe termen scurt, (inchiriere apartament in regim hotelier) cat si pe termen mediu. Apart Hotel Crema Residence este alegerea numarul 1 in Alba Iulia atunci cand se cauta echilibrul intre chirie la pret mic, un spatiu de locuit generos si o ambianta eleganta.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Cablu TV
Frigider
Senzori de fum
Facilități baie
Baie cu vană
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Alba Iulia, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Aparthotel Crema Residence din Alba Iulia, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Aparthotel Crema Residence? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!