Conacul Ambient  Revelion - Anul Nou

· Ofertă specială de Revelion - Anul Nou la "Conacul Ambient"

- descrierea ofertei, program, meniu special, informații utile -
117 EUR
pe persoană

contactează
unitatea aici

Program
Vă invităm să petreceți cu intensitate maximă seara dintre ani la Resort Ambient ( localizat în imediata vecinătate ) cu bucate alese, muzică de calitate, distracție, voie bună, artificii și surprize pentru mici și mari .
Cu o amplasare perfectă chiar în inima Transilvaniei și intr-un decor de neuitat, locația de evenimente Resort Ambient, devine gazda perfectă

Meniu special
Preparate traditionale romanesti.

Ofertă valabilă între

2018-12-26
și
2019-01-03
Detalii despre ofertă
Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte,pe persoana, incluzând toate taxele,masa de Revelion, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet, parcare şi acces la progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive . De asemenea oaspeții au acces gratuit la toate facilitățile complexului: piscină interioară încalzită, loc joacă exterior pentru copii, tenis de masă, biliard, teren exterior multifuncțional de sport.

Copiii <6 ani beneficiază de gratuitate. Copii între 7 și 14 ani achită 50% din valoarea meniului . Peste 14 ani se achita meniul întreg.

Sejurul minim este de 4 nopti.
Pentru rezervări se va achita un avans de 50% la data rezervării urmând ca diferența să fie achitată pană la data de 01.11.2018.

· Oferta Revelion - Revelion - Anul Nou

- fotografii încărcate pentru această ofertă specială -

· Comentarii și impresii despre "Conacul Ambient"

- Conacul Ambient / aflați ce au spus alți turiști despre această ofertă -
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte speciale de Revelion - Anul Nou în Cristian, județul Brașov la Conacul Ambient cu toate informațiile necesare pentru a vă pregăti vacanța: servicii, facilități, meniuri speciale de Revelion - Anul Nou și activități. Descoperiți obiectivele turistice din împrejurimile localității Cristian folosind harta interactivă Plecat.ro. Vă așteptăm la Conacul Ambient pentru a profita de ofertele speciale de Revelion - Anul Nou. Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră!