Pensiune Ambient  Revelion - Anul Nou

Str. Iuliu Maniu Nr. 62B » Brașov, Romania
Coordonate GPS: 45.65014500265342, 25.60545040740965

· Ofertă specială de Revelion - Anul Nou la "Pensiune Ambient"

- descrierea ofertei, program, meniu special, informații utile -
86 EUR
pe persoană

contactează
unitatea aici

Program
Vă invităm să petreceți cu intensitate maximă seara dintre ani la Resort Ambient ( localizat în imediata vecinătate a Brașovului ) cu bucate alese, muzică de calitate, distracție, voie bună, artificii și surprize pentru mici și mari .

Meniu special
Cu o amplasare perfectă chiar în inima Transilvaniei și intr-un decor de neuitat, locația de evenimente Resort Ambient, devine gazda perfectă
Petrecerea de Revelion este la tariful de 115 euro/pers incluzând de asemenea, transferul dus - intors la locatie .

Ofertă valabilă între

2018-12-26
și
2019-01-03
Detalii despre ofertă
Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte,pe persoana, incluzînd toate taxele,masa de Revelion, acces internet în cameră şi wireless in spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet, parcare şi acces la progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .
Copiii sub 8 ani beneficiază de gratuitate la cazare. Peste 8 ani se percepe o taxă de 15 euro / noapte pentru patul adițional.
Copiii <6 ani beneficiază de gratuitate. Copii între 7 și 14 ani achită 50% din valoarea meniului . Peste 14 ani se achita meniul întreg.

Sejurul minim este de 3 nopti.
Pentru rezervări se va achita un avans de 100% până la data de 15.11.2018 rezervarea devenind astfel nereturnabilă.

· Oferta Revelion - Revelion - Anul Nou

- fotografii încărcate pentru această ofertă specială -

· Comentarii și impresii despre "Pensiune Ambient"

- Pensiune Ambient / aflați ce au spus alți turiști despre această ofertă -
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte speciale de Revelion - Anul Nou în Brașov, județul Brașov la Pensiune Ambient cu toate informațiile necesare pentru a vă pregăti vacanța: servicii, facilități, meniuri speciale de Revelion - Anul Nou și activități. Descoperiți obiectivele turistice din împrejurimile localității Brașov folosind harta interactivă Plecat.ro. Vă așteptăm la Pensiune Ambient pentru a profita de ofertele speciale de Revelion - Anul Nou. Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră!