Oferte speciale: Revelion - Anul Nou

Există în prezent 12 oferte speciale de

Revelion - Anul Nou

în 12 localități

Căutați o ofertă de Revelion 2012-2013 în România?

O petrecere pe cinste se pregătește din timp. Pe Plecat.ro v-am pregătit pachete și oferte speciale de Revelion în vile, pensiuni, cabane sau hoteluri din toate colțurile României. Indiferent de ceea ce căutați noi avem soluții de vacanțe pentru toate gusturile și buzunarele.

Revelionul într-un cadru modern, de confort și lux

Pe Plecat.ro veți găsi oferte speciale la hotelurile din stațiunile românești de cel mai înalt nivel: Pianu de Sus din Alba, Brașov sau Cristian din Brașov, Feleacu din Cluj, Sănătești din Gorj, Dubova din Mehedinți, Comarnic din Prahova etc.... Sunteți invitați sa petreceți cel mai frumos Revelion cu șampanie, bufet suedez, cocktailuri, muzică, focuri de artificii și multă distracție.

Căutați distracția într-o locație rustică din România?

Sărbătoriți Revelionul 2013 într-o atmosferă de excepție: o ambianță muzicală tradițională, specialități culinare - ciorbă de perișoare, friptură de curcan, jambon de porc mistreţ la cuptor, sărmăluțe etc… și multă voie bună. Fie că sunteți în căutarea unei idei de Revelion 2012 rustic sau modern, oferte cazare la munte, într-o stațiune turistică sau la țară, cu familia sau cu prietenii, aici găsiți soluțiile pentru a sărbători Noaptea dintre Ani într-un mod excepțional!

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de Revelion 2013 în România cu toate informațiile necesare pentru sabatorirea trecerii in Noul An intr-un mod exceptional: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în România. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte, in statiune sau la tara, Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră!