Conacul Ambient  Paște Ortodox

· Ofertă specială de Paște Ortodox la "Conacul Ambient"

- descrierea ofertei, program, meniu special, informații utile -
75 EUR
pe persoană

contactează
unitatea aici

Program
Cei mari vor fi răsfățați cu bucate alese, tradițional pregătite, special pentru această sărbătoare: drob de miel, ouă roșii, ruladă cu spanac, pastramă, sortimente de brânzeturi românești, sarmale cu mămăliguță și smântână, cozonac și pască de casă cu brânză dulce.
Pentru cei care nu doresc să servescă tradiționalul miel, se poate servi meniu vită sau meniu vegetarian preferențial.
Cei mici se vor bucura de căutarea ouălor pierdute de iepuraș, având de asemenea la dispoziție spațiu de joaca special amenajat.

Meniu special
Depinzând de religia fiecărui turist, spre seară puteți participa la Slujba de Înviere la Biserica Nouă cu Hramul Pogorârea Duhului Sfânt sau la Biserica Veche cu hramul Adormirea Maicii Domnului aflate la maxim 600 m de unitatea hotelieră.
Duminică 08.04.2018, începând cu ora 14:00, sunteți așteptați la masa de Paște care se va desfășura la Resort Ambient.

Ofertă valabilă între

2018-04-06
și
2018-04-09
Detalii despre ofertă
Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte,pe persoana, incluzând toate taxele,petrecerea de Paste, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet, parcare şi acces la progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive . De asemenea oaspeții au acces gratuit la toate facilitățile complexului: piscină interioară încalzită, piscină exterioară, loc joacă exterior pentru copii, tenis de masă, biliard, teren exterior multifuncțional de sport în cadrul Conacului Ambient.

· Oferta Paste - Paște Ortodox

- fotografii încărcate pentru această ofertă specială -

· Comentarii și impresii despre "Conacul Ambient"

- Conacul Ambient / aflați ce au spus alți turiști despre această ofertă -
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte speciale de Paște Ortodox în Cristian, județul Brașov la Conacul Ambient cu toate informațiile necesare pentru a vă pregăti vacanța: servicii, facilități, meniuri speciale de Paște Ortodox și activități. Descoperiți obiectivele turistice din împrejurimile localității Cristian folosind harta interactivă Plecat.ro. Vă așteptăm la Conacul Ambient pentru a profita de ofertele speciale de Paște Ortodox. Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră!