Pensiune Ambient  Paște Ortodox

Str. Iuliu Maniu Nr. 62B » Brașov, Romania
Coordonate GPS: 45.65014500265342, 25.60545040740965

· Ofertă specială de Paște Ortodox la "Pensiune Ambient"

- descrierea ofertei, program, meniu special, informații utile -
58 EUR
pe persoană

contactează
unitatea aici

Program
Masa tradițională de Paști se va desfășura la Resort Ambient, în localitatea Cristian, la 9km de Brașov, într-un cadru tradițional saxon.
Cei mici se vor bucura de căutarea ouălor pierdute de iepuraș, având de asemenea la dispoziție spațiu de joaca special amenajat.

Meniu special
Cei mari vor fi răsfățați cu bucate alese, tradițional pregătite, special pentru această sărbătoare: drob de miel, ouă roșii, ruladă cu spanac, pastramă, sortimente de brânzeturi românești, sarmale cu mămăliguță și smântână, cozonac și pască de casă cu brânză dulce.
Pentru cei care nu doresc să servescă tradiționalul miel, se poate servi meniu vită sau meniu vegetarian preferențial.

Ofertă valabilă între

2018-04-06
și
2018-04-09
Detalii despre ofertă
Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte,pe persoana, incluzând toate taxele,masa de Paste, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, parcare, micul dejun în sistem bufet şi acces la progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive.
Depinzând de religia fiecărui turist, spre seară puteți participa la Slujba de Înviere la Biserica Nouă cu Hramul Pogorârea Duhului Sfânt sau la Biserica Veche cu hramul Adormirea Maicii Domnului aflate la maxim 600 m de unitatea hotelieră.
Duminică 08.04.2018, începând cu ora 14:00, sunteți așteptați la masa de Paște care se va desfășura la Resort Ambient aflat in imediata apropiere a Brasovului.
Copiii <6 ani beneficiază de gratuitate. Copii între 7 și 14 ani achită 50% din valoarea meniului. Peste 14 ani se achită meniul întreg.
Pentru oaspeții cazați în Brașov se asigură transport dus – întors (5 euro/pers).

Sejurul minim este de 2 nopti.
Pentru rezervări se va achita un avans de 50% la data rezervarii urmând ca diferența să fie achitată pană la data de 01.03.2018. Avansul achitat nu se restituie în cazul anulării rezervării.

· Oferta Paste - Paște Ortodox

- fotografii încărcate pentru această ofertă specială -

· Comentarii și impresii despre "Pensiune Ambient"

- Pensiune Ambient / aflați ce au spus alți turiști despre această ofertă -
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte speciale de Paște Ortodox în Brașov, județul Brașov la Pensiune Ambient cu toate informațiile necesare pentru a vă pregăti vacanța: servicii, facilități, meniuri speciale de Paște Ortodox și activități. Descoperiți obiectivele turistice din împrejurimile localității Brașov folosind harta interactivă Plecat.ro. Vă așteptăm la Pensiune Ambient pentru a profita de ofertele speciale de Paște Ortodox. Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră!