Residence Ambient  Crăciun - Nașterea lui Iisus

Str. Castanilor Nr. 3 » Brașov, Romania
Coordonate GPS: 45.64877430000001, 25.604103099999975

· Ofertă specială de Crăciun - Nașterea lui Iisus la "Residence Ambient"

- descrierea ofertei, program, meniu special, informații utile -
51 EUR
pe persoană

contactează
unitatea aici

Program
Locația ideală unde cei mici pot să participe la împodobirea bradului, pot să-l intalnească pe Moș Crăciun care cu sigurantă va găsi daruri pe toate gusturile.

Meniu special
Cei mari se pot bucura în jurul unui foc de tabără de o țuică și un vin fiert cu scortișoară, de purceluș la protap precum și de tradiționalele preparate pregătite în bucătăria noastră. Nu vor lipsi colindătorii din zonă, dansurile populare și muzica live cu Ansamblul "Esspresiv Brasov", care vă va cânta și încânta cu portul și cu tradițiile românești.

Ofertă valabilă între

2018-12-23
și
2018-12-26
Detalii despre ofertă
Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, pe persoana, incluzând toate taxele,masa de Craciun, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, acces la bucătărie complet utilată și saloane de servire a mesei şi acces la progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .
Opțional vă oferim micul dejun bufet în cadrul Pensiunii Ambient la tariful de 6 euro/persoană/zi.
Astfel, Cina bufet din seara de Ajun precum și Petrecerea de Craciun din ziua de 25 decembrie se vor desfășura la Resort Ambient, aflat în imediata vecinătate a Brasovului.
Copiii <6 ani beneficiază de gratuitate. Copii între 7 și 14 ani achită 50% din valoarea meniului . Peste 14 ani se achita meniul întreg.
Pentru oaspeții cazați în Brașov se asigură transport dus – întors (5 euro/pers).

Sejurul minim este de 2 nopti.
Pentru rezervări se va achita un avans de 50% la data rezervarii urmand ca diferenta să fie achitată pană la data de 01.11.2018. Avansul achitat nu se restituie în cazul anulării rezervării.

· Oferta Craciun - Crăciun - Nașterea lui Iisus

- fotografii încărcate pentru această ofertă specială -

· Comentarii și impresii despre "Residence Ambient"

- Residence Ambient / aflați ce au spus alți turiști despre această ofertă -
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte speciale de Crăciun - Nașterea lui Iisus în Brașov, județul Brașov la Residence Ambient cu toate informațiile necesare pentru a vă pregăti vacanța: servicii, facilități, meniuri speciale de Crăciun - Nașterea lui Iisus și activități. Descoperiți obiectivele turistice din împrejurimile localității Brașov folosind harta interactivă Plecat.ro. Vă așteptăm la Residence Ambient pentru a profita de ofertele speciale de Crăciun - Nașterea lui Iisus. Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră!