Vila Canionul 7 Scari  1 Mai

Strada Canionului 21 (Fosta Strada Piatra Mare 21) , Timisul De Jos (Zona Dambul Morii) » Timișul de Jos, Brașov
Coordonate GPS: 45.59041, 25.63864

· Ofertă specială de 1 Mai la "Vila Canionul 7 Scari"

- descrierea ofertei, program, meniu special, informații utile -
65 LEI
pe persoană

contactează
unitatea aici

Program
nespecificat

Meniu special
Vila Canionul 7 Scari de la Timisul de Jos/ Brasov va pune la dispozitie un pachet de 4 nopti cazare la doar 2000lei si 3 nopti cazare la 1800lei. Capacitatea vilei este de 10 adulti plus 2 copii in 5 camere. Vila dispune de spatii deschise generoase la parter, living,dining, bucatarie dotata, gratar, parcare pentru 4 auto, spatii de joaca pentru copii. Detalii vila si obiective turistice gasiti pe site-ul nostru www.vilacanionul7scari.ro sau turistinfo. Va multumim si va asteptam.

Ofertă valabilă între

2018-04-27
și
2018-05-03
Detalii despre ofertă
nespecificat

· Promotie De 1 Mai/2019 - 1 Mai

- fotografii încărcate pentru această ofertă specială -

· Comentarii și impresii despre "Vila Canionul 7 Scari"

- Vila Canionul 7 Scari / aflați ce au spus alți turiști despre această ofertă -
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte speciale de 1 Mai în Timișul de Jos, județul Brașov la Vila Canionul 7 Scari cu toate informațiile necesare pentru a vă pregăti vacanța: servicii, facilități, meniuri speciale de 1 Mai și activități. Descoperiți obiectivele turistice din împrejurimile localității Timișul de Jos folosind harta interactivă Plecat.ro. Vă așteptăm la Vila Canionul 7 Scari pentru a profita de ofertele speciale de 1 Mai. Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră!