Oferte speciale: Crăciun, Revelion, 1 Mai, Valentine's day, Paște, alte sărbători

Căutați o ofertă hotelieră prentru o ocazie specială ?

Plecat.ro vă propune cele mai bune oferte speciale de cazare în funcție de dorințele dumneavoastră. Fie ca sunteți singur, în familie, în cuplu sau cu prietenii, partenerii noștri au conceput cu mare grijă pentru dumneavoastră promoții de sezon pentru concedii sau escapade de câteva zile în stațiuni, la munte, la mare, la țară etc... cât și multe atracţii și obiective turistice extraordinare pentru a vă face vacanța cât mai interesantă.

Oferte și pachete speciale pentru fiecare sezon

A venit momentul să descoperiți destinațiile noastre și să profitați de ofertele speciale de cazare recomandate pentru fiecare sezon și sărbătoare în parte: Crăciun, Revelion, Valentine's Day, Paște, 1 Mai etc...

Profitați de patrimoniul natural și cultural național!

Selecționați tipul ofertei care vă corespunde cel mai bine și pregătiți-vă valiza pentru a pleca într-o vacanță excepțională sau într-un sejur reconfortant. Profitați de deliciile culinare ale bucătăriei tradiționale și reîncărcați-vă bateriile într-un cadru natural, departe de stresul și nebunia cotidiană.

Ofertele sunt limitate, nu mai așteptați, profitați acum!

Plecat.ro vă prezintă Oferte Speciale pe toate gusturile!

În afara ofertelor speciale de sezon și de sărbători vă mai punem la dispoziție și o listă de oferte speciale generale propuse de partenerii noștri. Indiferent de perioada în care intenționați să plecați în vacanță vă invităm să aruncați o privire peste Ofertele Speciale pregătite doar pentru dumneavoastră.

Lux și relaxare?

În funcție de locația dorită puteți alege pachete la pensiuni și hoteluri de lux unde veți fi înconjurați de ultimele dotări în materie de comfort. Click aici pentru a vedea ofertele speciale din stațiunile românești de cel mai înalt nivel de la munte sau de la mare, din orașe sau sate.

Rustic, libertate și aer curat?

Doriți să vă "teleportați" într-un colț de lume mirific, proaspăt și liniștit? Pe plecat.ro veți găsi pensiuni agroturistice, cabane, vile sau campinguri în locuri în care viața se scurge cu încetinitorul! Pentru cei mai activi dintre dumneavoastră, partenerii noștri vă vor propune diverse activități fizice, de fermă, sportive sau vizite cu ghid pentru a descoperi România uitată, România de altă dată

Există în prezent 16 oferte speciale de acest tip în 16 localități

Căutați o ofertă de Revelion 2012-2013 în România?

O petrecere pe cinste se pregătește din timp. Pe Plecat.ro v-am pregătit pachete și oferte speciale de Revelion în vile, pensiuni, cabane sau hoteluri din toate colțurile României. Indiferent de ceea ce căutați noi avem soluții de vacanțe pentru toate gusturile și buzunarele.

Revelionul într-un cadru modern, de confort și lux

Pe Plecat.ro veți găsi oferte speciale la hotelurile din stațiunile românești de cel mai înalt nivel. Sunteți invitați sa petreceți cel mai frumos Revelion cu șampanie, bufet suedez, cocktailuri, muzică, focuri de artificii și multă distracție.

Căutați distracția într-o locație rustică din România?

Sărbătoriți Revelionul 2013 într-o atmosferă de excepție: o ambianță muzicală tradițională, specialități culinare - ciorbă de perișoare, friptură de curcan, jambon de porc mistreţ la cuptor, sărmăluțe etc… și multă voie bună. Fie că sunteți în căutarea unei idei de Revelion 2012 rustic sau modern, oferte cazare la munte, într-o stațiune turistică sau la țară, cu familia sau cu prietenii, aici găsiți soluțiile pentru a sărbători Noaptea dintre Ani într-un mod excepțional!

Există în prezent 13 oferte speciale de

Revelion - Anul Nou

în 13 localități

Căutați o ofertă de Crăciun în România?

În aproprierea sărbătorilor de iarnă, Plecat.ro vă propune idei de destinații de vacanță și oferte de Craciun la hoteluri, vile, pensiuni și cabane în România. Vă punem la dispoziție oferte speciale și pachete avantajoase în cuplu sau în familie, prețuri mici pentru toate gusturile și distracție garantată, începând de la hoteluri de lux și până la destinații agro-turistice.

Doriți să vă petreceți vacanța de iarnă într-un cadru de confort și lux?

Click aici pentru a vedea zeci de oferte speciale de Crăciun din stațiunile românești de cel mai înalt nivel de la munte sau de la mare, din orașe sau sate.

Căutați "România de altă dată"?

Sunteți așteptați la pensiunile și cabanele din zonele rurale pentru a gusta din bunătățile tradiționale ale zonei: porc la proțap, sărmăluțe, cârnați, cozonac, o cană de vin în jurul bradului împodobit sau la gura sobei, cadouri și veselie ascultând glasul colindatorilor. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte, într-o stațiune turistică sau la țară, cu familia sau cu prietenii, aici găsiți soluțiile unei vacanțe de excepție!

Există în prezent 11 oferte speciale de

Crăciun - Nașterea lui Iisus

în 11 localități

Căutați o ofertă de cazare de Paști?

Plecat.ro vă invită la hotelurile și pensiunile partenere pentru a petrece Sfânta Sărbătoare a Învierii într-un cadru cât mai plăcut. Vă punem la dispoziție oferte speciale și pachete avantajoase pentru întreaga familie, pentru grupuri de prieteni sau cupluri cu prețuri mici pentru toate gusturile

Doriți să vă petreceți vacanța de Paști Ortodox într-un cadru de confort și lux?

Click aici pentru a vedea zeci de oferte speciale de Paști din stațiunile românești de cel mai înalt nivel de la munte sau de la mare, din orașe sau sate.

Cautați rusticul, tradiționalul sau "România de altă dată"?

Vă așteptăm la pensiunile și cabanele din zonele rurale pentru a gusta din preparate culinare pregătite special pentru ocazie (miel, drob, ouă vopsite) și pentru a participa la Slubja Învierii făcută după tradițiile locului. Vă deschidem ușa spre trecut și vă așteptăm în unitățile noastre pentru a petrece Învierea Domnului ca în copilărie!

Există în prezent 11 oferte speciale de

Paște Ortodox

în 11 localități

1 Mai Muncitoresc! - Sărbătoriți munca prin relaxare!

Vara începe cu 1 Mai! Plecat.ro a pregătit o selecție de Oferte Speciale și Pachete turistice în toate părțile României pentru acei dintre dumneavoastră care vor să înceapă sezonul estival altundeva decât acasă

Relaxare și confort?

Cea mai bună metodă de a sărbători munca este prin relaxare! Lăsați-vă răsfățați de ofertele speciale la prețuri promoționale din stațiunile românești de la munte sau de la mare, din Bucovina sau din Maramureș. Sunteți așteptați cu brațele deschise .

Iarbă verde, aer curat și bunăvoie?

Pe Plecat.ro promovăm turismul rural, redescoperirea tradițiilor, plăcerile simple ce vă ajung direct la suflet! Fie că doriți să începeți vara la munte, acolo unde aerul dă sănătate tuturor celor ce-l respiră ori ați dori să simțiți nisipul plajelor de la mare, sau poate pur și simplu pe malul unui râu lângă un grătar udat de o bere rece, pe portalul nostru veți găsi acel tip de turism care vă interesează! Încercați Ofertele Speciale și Pachetele turistice de 1 Mai - Ziua Muncii

Există în prezent 5 oferte speciale de

1 Mai

în 5 localități

8 Martie (Mărțișorul) ziua internațională a femeii

8 Martie - o sărbătoare pentru jumătate de planetă: mame, surori, fiice, prietene, soții, bunici, 8 Martie este ziua în care bărbații oferă femeilor flori în semn de apreciere, și, de ce nu?! cadouri surpriză departe de casă! Plecat.ro vă propune oferte speciale și pachete speciale de cazare la hoteluri, vile și pensiuni pentru a petrece un 8 Martie de vis cu multe surprize și voie bună !

Doriți să vă petreceți această sărbătoare într-un cadru de confort?

Consultați ofertele speciale de 8 Martie propuse de Plecat.ro în stațiunile turistice de lux din România

Căutați un cadru rustic, departe de agitația urbană?

Sunteți așteptați la pensiunile și cabanele din zonele rurale pentru a sărbători Ziua Femeii alături de cei dragi și de a gusta din bunătățile tradiționale ale zonei. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte, într-o stațiune turistică sau la țară, cu persoana iubită sau cu prietenii, aici găsiți soluțiile unei vacanțe de excepție!

Există în prezent 2 oferte speciale de

8 Martie - Ziua Femeii

în 2 localități

Căutați o cazare de Paștele Catolic?

Vă invităm la hotelurile și pensiunile partenere pentru a petrece Învierea într-un cadru cât mai plăcut. Vă punem la dispoziție oferte speciale și pachete avantajoase pentru întreaga familie, pentru grupuri de prieteni sau cupluri cu prețuri mici pentru toate gusturile

Vă interesează să petreceți Paștele Catolic într-un cadru de confort și lux?

Click aici pentru a vedea zeci de oferte speciale de Paști din stațiunile românești de cel mai înalt nivel de la munte sau de la mare, din orașe sau sate.

Cautați tradiționalul sau "România de altă dată"?

Vă așteptăm la pensiunile și cabanele din zonele rurale pentru a gusta din preparate culinare pregătite special pentru ocazie (miel, drob, ouă vopsite) și pentru a participa la obicieurile de Paște din locul ales. Ouă și iepurași de ciocolată, cadouri pentru cei mici și bună voie pentru cei mari - le puteți găsi într-una din unitățile noastre ce v-au pregătit prețuri speciale pentru sărbătorirea Paștelui Catolic

Există în prezent 2 oferte speciale de

Paște Catolic / Reformat

în 2 localități

Căutați o ofertă de Ziua Îndrăgostiților - Valentine's Day în România?

Sărbătoriți Dragostea cu Plecat.ro! Vă propunem idei de vacanță și oferte speciale de Sfântul Valentin la hoteluri, vile, pensiuni și cabane în România. Vă punem la dispoziție oferte speciale și pachete avantajoase în cuplu, prețuri mici pentru toate gusturile și distracție garantată, începând de la hoteluri de lux și până la destinații agro-turistice.

Doriți să vă petreceți vacanța de Valentine's într-un cadru de confort și lux?

Click aici pentru a vedea zeci de oferte speciale de Ziua Îndrăgostiților - Valentine's Day din stațiunile românești de cel mai înalt nivel de la munte sau de la mare, din orașe sau sate.

Căutați rusticul, naturalul sau "România de altă dată"?

Sunteți așteptați la pensiunile și cabanele din zonele rurale pentru a gusta din bunătățile tradiționale ale zonei: porc la proțap, sărmăluțe, cârnați, cozonac, prăjituri de toate felurile și distracție garantată! Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte, într-o stațiune turistică sau la țară, cu familia sau cu prietenii, aici găsiți rețeta unui sejur de excepție!

Există în prezent 2 oferte speciale de

Valentine's Day

în 2 localități

1 Martie (Mărțișorul) este sărbătoarea primăverii

1 Martie este sărbătoarea venirii primăverii, a bucuriei, a prosperității și este un prilej de omagiere a sexului frumos. Mărțișorul, simbol al bunăstării, este un cadou oferit femeilor pentru a le purta noroc. Acesta este legat cu un șnur alb-roșu: roșu reprezintă culoarea primăverii iar albul culoarea iernii. Împletirea celor două simbolizeaza unitatea contrariilor: dragostea și ura, viața și moartea, binele și răul; și sunt menite a le aduce sănătate și pază de boli. Plecat.ro vă propune oferte speciale și pachete speciale de cazare la hoteluri, vile și pensiuni pentru a petrece sărbătoarea primăverii în compania persoanei iubite cu multe surprize și voie bună !

Doriți să vă petreceți vacanța într-un cadru de confort?

Consultați ofertele speciale de 1 Martie propuse de Plecat.ro în stațiunile turistice de lux din România

Căutați un cadru rustic, departe de agitația urbană?

Sunteți așteptați la pensiunile și cabanele din zonele rurale pentru a sărbători Mărțișorul alături de cei dragi și de a gusta din bunătățile tradiționale ale zonei. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte, într-o stațiune turistică sau la țară, cu persoana iubită sau cu prietenii, aici găsiți soluțiile unei vacanțe de excepție!

Există în prezent 1 oferte speciale de

1 Martie - Mărțișor

în 1 localități
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în . Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual