pensiunea vulturul

satul Vintileasca » Vintileasca, Vrancea » Localizare pe hartă
 „Mai aproape de cer“
Camere: 7
Total locuri: 14
Check-in de la: la orice ora
Check-out până la: oricand
Sală conferințe
de 20 locuri
Camere - pensiunea vulturul
Tipul unității: Pensiune

Imaginaţi-vă o dimineaţă în care vă treziţi şi aveţi natura la picioare. Inspiraţi adânc aerul curat şi aromat de munte, în timp ce priviţi dealuri împădurite, coşuri din care se ridică fumul gospodăriilor, cerul şi pădurea oglindite în apa “Lacului fără fund”. Peste tot, linişte.

Imaginaţi-vă că vă puteţi bucura de toate acestea dintr-un loc în care vă puteţi simţi ca acasă: camere călduroase, o sufragerie largă, o bucătărie la îndemână, complet utilată și echipată.

Bine aţi venit la Pensiunea Vulturilor, Vintileasca, Vrancea.

Pensiunea Vulturul, a fost infiintata in cursul anului 2010 si si-a deschis portile in Iulie 2010.

Aflata intr-o zona de o frumusete deosebita, in muntii Vrancei, Pensiunea Vulturul ofera oaspetilor sai posibilitatea de a fi in mijlocul naturii, departe de zgomotul si stresul orasului.

Oaspetii nostri se pot bucura de aerul curat al muntilor si de frumusetea padurii in mijlocul careia se afla pensiunea.

Avand in vedere zona in care este amplasata pensiunea, excursiile si drumetiile sunt una din posibilitatile pentru care pot opta oaspetii nostri.

Pensiunea Vulturul este situata la aproape 1000 m altitudine si, la alegerea locului amplasrii ei a fost consultat un specialist in feng shui.Datorita acestui fapt

cei ce ne-au calcat pragul au simtit imediat energiile pozitive ce se regasesc aici.

Numele pensiunii deriva din numele muntelui pe care a fost construita si anume , Muntele hulturului" Se stie ca unui vultur ii trebuie un loc inalt si cu vizibilitate larga si cuprinzatoare pentru a-si lua zborul. Este exact ce gasiti in acest loc.Va mai reamintim ca toate materialele ce au stat la constuctia pensiunii au fost carate cu singurul mijloc de transport ce pute face fata aici, in muntii Vrancei si anume: caruta cu boi.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Activități agroturistice
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vintileasca, județul Vrancea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la pensiunea vulturul din Vintileasca, județul Vrancea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la pensiunea vulturul? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!