Cabana Alexia

Comuna Jitia,sat Magura,strada Principala » Vintileasca, Vrancea » Localizare pe hartă
 „Aproape de dumnezeu“
Camere: 6
Total locuri: 18
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 1 locuri
Prețuri astăzi »
Camera Dubla+Pat Simplu 130 LEI / noapte   6 camere disponibile Rezervă acum
Camere - Cabana Alexia
Tipul unității: Cabană
GPS decimal: 45 / 26
GPS grade   : 45° 0' 0" / 26° 0' 0"

cabana este total construita din lemn si piatra,avand un living mare de 70mp,bucatarie 25mp,2 bai ,si 6 dormitoare duble + pat simplu .este asezata in padure pe creasta muntelui,avand 3 terase suspendate ce ofera o priveliste de basm,iar in fata cabanei este construit un gratar rustic avand si soba cu lemne,drumul de acces este impecabil,practicabil cu autoturismul.cabana are incalzire centrala iar bucataria este ultra dotata.pentru perioade mai mari se negociaza pretul iar la inchirierea integrala se ofera reducere!!!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Foișor
Grădină
Terasă
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vintileasca, județul Vrancea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cabana Alexia din Vintileasca, județul Vrancea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cabana Alexia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!