Monte Carlo

Lepsa » Lepșa, Vrancea » Localizare pe hartă
Camere - Monte Carlo
Tipul unității: Vilă

Cautati un loc retras si rustic pentru vacante sau wekenduri in mijlocul naturi unde sa existe confortul si linistea de care aveti nevoie,Ati gasit Vila Monte Carlo Lepsa !

Situata in Lepsa , Vrancea adapostita intre munti si inconjurata de aroma padurilor, Vila Monte Carlo de la Lepsa este situata la aproximativ 70 km de Focsani si 2 km de Cascada Putnei, intr-un peisaj feeric, cu tente rurale dominat de splendoarea Muntilor Vrancei , unde rafinamentul este imbinat cu confortul.

Vila Monte Carlo Lepsa, o vila de lux ideala prin amplasare si dotari oferind conditi optime pentru turismul de tranzit, vacante, wekenduri, intilniri de afaceri, conferinte, seminari, mese festive pentru anversari sau evenimente deosebite.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Balcon
Bucătărie proprie echipată
Camere pt. fumători
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Lepșa, județul Vrancea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Monte Carlo din Lepșa, județul Vrancea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Monte Carlo? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!