CasaBlanca

» Lepșa, Vrancea » Localizare pe hartă
Camere - CasaBlanca
Tipul unității: Pensiune

Aflată într-o locaţie deosebită, în mijlocul munţilor Vrancei, Pensiunea Casablanca vă oferă oaza de relaxare de care aveţi nevoie când doriţi să scăpaţi de rutina cotidianului sau de zgomotul oraşului. Vă aşteptăm să ne treceţi pragul pentru a vă bucura de:

Relaxare în cea mai ozonată zonă din Europa

Plăcerea de a petrece o vacanţă unică cu prietenii ori familia

Bucuria de a descoperi frumuseţile naturii într-un cadru natural deosebit

Pensiunea noastră este una deosebită de ceea ce aţi experimentat până acum, prin atmosfera familiară pe care o veţi găsi la noi. Vă invităm să faceţi o incursiune în lumea noastră pentru a descoperi peisajele autentice oferite de munţii Vrancei, Cascada Putnei, Mănăstirea Lepşa, Rezervaţia naturală Lepşa-Zboina, etc. precum şi interiorul generos care vă va trimite cu gândul la cele mai frumoase clipe petrecute cu cei dragi.

Pensiunea noastră vă oferă condiţii de lux pentru toate cele 12 locuri de cazare din 6 camere duble.Deasemenea, pentru o relaxare completă, Pensiunea dispune de un living generos de 100 mp la parterul vilei, un loc de luat masa încăpător pentru toţi oapeţii noştri şi un lounge la etajul al doilea al vilei, perfect pentru relaxare într-o atmosferă intimă.

Păstrând un aer modernist, fiecare cameră din Pensiunea Casablanca are o individualitate proprie, iar mobilierul de lux pus la dispoziţia oaspeţilor are un dublu efect, asigurând atât confortul estetic cât şi funcţional. În fiecare cameră din pensiunea noastră beneficiaţi de confortul asigurat de mocheta pufoasă, de o baie proprie dotată ultra-modern, precum şi de pat matrimonial, TV LCD cu programe prin satelit, balcon şi vedere panoramică, etc.

Prin această varietate am încercat să ne asigurăm că avem camera potrivită chiar şi pentru cei mai exigenţi dintre dumneavoastră.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Fier de călcat
Televizor
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Facilități baie
Uscător de păr
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Lepșa, județul Vrancea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la CasaBlanca din Lepșa, județul Vrancea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la CasaBlanca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!