Monte Carlo

Bd Bucuresti 15 » Focșani, Vrancea » Localizare pe hartă
 „Totul pentru confortul tau!“
Camere: 16
Apartamente: 4
Total locuri: 38
Restaurant de
200 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Monte Carlo
Tipul unității: Pensiune

Situata in Focsani – judetul Vrancea , Pensiunea Monte Carlo se gaseste printre cele mai reprezentative locatii din oras. Dotata la standarde internationale, este un etalon in domeniu prin, calitatea serviciilor, conditiile excelente de cazare si servirea impecabila va vor face sa petreceti clipe minunate si sa va simtiti ca acasa.

Scopul nostru este sa oferim oaspetilor nostri loc de odihna confortabila in camerele moderne, ambianta placuta in restaurant si pe terasa dar si maxima distractie in sala de jocuri si divertisment.

Stilul si atmosfera sunt date de serviciile excelente, de calitatea si atentia deosebita acordata de personalul societatii fiecarui client.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Terasă
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi
Facilități baie
Baie proprie
Halat de baie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Focșani, județul Vrancea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Monte Carlo din Focșani, județul Vrancea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Monte Carlo? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!