Pensiunea Oscar

Str. Comisia Centrală Nr. 1 » Focșani, Vrancea » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Oscar
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Oscar s-a născut din nevoia de bun gust şi din dorinţa de a asigura servicii excepţionale de cazare, Focsani nefiind un oraş cu o tradiţie foarte bogată în acest domeniu. Avem o capacitate de cazare de 18 locuri repartizate in 9 camere, fiecare dotată cu aer condiţionat, LCD, cablu TV, telefon, acces Internet Wireless, minibar. Camerele au fost concepute având ca punct central confortul clienţilor: calitatea dotărilor, designul clasic şi amenajarea interioară descriu linia rafinată a pensiunii. Eleganţa mobilierului masiv, lustrele somptuoase, culoarea si designul clasic al mochetei, tapetului şi zugrăvelilor se armonizează subtil cu dotările de ultimă generaţie în domeniul hotelier, creând un spaţiu deopotrivă rafinat şi funcţional. Ţinuta echipei de profesionişti care va înconjoară vă vor transforma orice sejur la Pensiunea Oscar într-o ocazie de relaxare.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Seif
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Focșani, județul Vrancea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Oscar din Focșani, județul Vrancea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Oscar? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!