Pandora Sport

Cuza Voda 75 » Focșani, Vrancea » Localizare pe hartă
Camere - Pandora Sport
Tipul unității: Hotel

Hotel Pandora Sport din Focsani a fost renovat recent, oferind conditii excelente pentru cazare la cele mai mici tarife din oras.

Hotelul Pandora Sport dispune de 22 de camere (cu pat matrimonial sau două paturi) dotate la cele mai înalte standarde.

Situat intr-o zona verde, departe de zgomotul orasului, hotelul va asigura confortul necesar unui sejur deosebit.

Clienţii noştri sunt prietenii şi oaspeţii noştri de onoare. Hotel Pandora Sport creează din orice scurtă vizită un eveniment deosebit, ce este gata să coloreze marile momente din viaţa dvs., transformând simplele conferinţe, petreceri în compania colegilor sau pur şi simplu câteva zile de relaxare alături de cei foarte dragi, în amintiri de neuitat.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Curte
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Focșani, județul Vrancea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pandora Sport din Focșani, județul Vrancea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pandora Sport? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!