Maria

Aleea Salcamilor, Nr. 2, Baile Olanesti » Băile Olănești, Vâlcea » Localizare pe hartă
 „Eleganta, rafinament, bun gust!“
Camere: 21
Apartamente: 4
Total locuri: 42
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
42 de locuri
Sală conferințe
de 100 locuri
Camere - Maria
Tipul unității: Hotel

Hotel Maria este situat in statiunea Baile Olanesti, in incinta Complex "Palat Olanesti" (Vila lui Ceausescu), departe de aglomeratia orasului, avand avantajul unui amplasament intr-o zona linistita, aerisita si plina de verdeata.

Daca doriti sa petreceti clipe de relaxare intr-un cadru natural spectaculos si sa va lasati cuprinsi de liniste si aer curat, Hotel Maria reprezinta cea mai buna varianta, atat pentru cazare in Baile Olanesti cat si pentru vacante de vis, intalniri de afaceri (conferinte, simpozioane, team building-uri, etc.).

Hotelul Maria are o capacitate de 42 locuri de cazare dispuse in 17 camere duble si 4 apartamente dotate cu tot ce este necesar pentru confortul dumneavoastra: TV, Aer Conditionat, Minibar, Internet.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Teren de fotbal
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Olănești, județul Vâlcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Maria din Băile Olănești, județul Vâlcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Maria? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!