Salsovia

str.salsoviei nr.62 » Tulcea, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 4
Total locuri: 8
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Salsovia
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Salsovia din Mahmudia ofera cazare turistilor care doresc sa viziteze Delta Dunarii, localitatea Mahmudia, situl arheologic al cetatii Salsovia sau zonele adiacente. Pe sosea, pe traseul Mahmudia - Tulcea - Enisala - Babadag sau Mahmudia - Dunavat veti gasi numeroase locuri de interes. Pe apa, cu ambarcatiunile pensiunii se poate practica pescuitul sportiv sau vizita Delta Dunarii.

Avand o amenajare optima pentru vacante petrecute in familie, cu prietenii, in interes de afaceri sau teambuilding, Pensiunea Salsovia - Mahmudia, este locul ideal pentru cazarea dumneavoastra, in orice anotimp.

Retrasa de la strada, pe un mic platou, Pensiunea Salsovia Mahmudia, ofera o frumoasa panorama, spre rasarit, asupra Deltei Dunarii si al celui mai vechi brat al Dunarii, bratul Sfantul Gheorghe.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Panoramă, privelişte
Telefon
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Tulcea, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Salsovia din Tulcea, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Salsovia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!