Casa Cu Flori

Str. Principala Nr. 5 Tulcea » Tulcea, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Casa Cu Flori
Tipul unității: Pensiune

Amplasata intr-un cadru natural deosebit, in inima Deltei, la confluenta bratului Sulina cu canalul Caraorman, avind o pozitie privilegiata, Pensiunea Casa Cu Flori, clasificata trei margarete, va asteapta sa petreceti clipe de neuitat.

Oferta de servicii la Pensiunea Casa Cu Flori este generoasa, dispunind de:

11 locuri de cazare, camere dotate cu baie proprie, TV, aer conditionat.,

La parterul Casei cu Flori se afla o terasa protejata impotriva tintarilor, unde se pot servi in conditii civilizate, preparate specifice din peste, dar si traditionale din porc, pui, vita, pregatite in bucataria modern utilata.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Activități sportive și de agrement
Teren de fotbal
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Tulcea, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Cu Flori din Tulcea, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Cu Flori? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!