Hotel Plutitor Serano

Str. Portului, Nr. 1 » Tulcea, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Plutitor Serano
Tipul unității: Hotel

Hotelul plutitor SERANO este clasificat in categoria 4**** si recent dat in functiune, indeplinind toate standardele U.E. de confort si siguranta. Dotarile sunt urmatoarele: 10 camere cu doua paturi, fiecare camera avand grup sanitar, dus, apa calda si rece non-stop, aer conditionat si incalzire pe timpul iernii - restaurant cu bar- instalatie satelit, TV, sistem audio-video - bucatarie moderna - terasa pentru desfasurarea diferitelor activitati (discoteca , programe artistice) - terasa dotata cu sezlonguri si dus pentru plaja.

Fie ca alegeti sa va petreceti vacantele cu prietenii sau chiar sa organizati team-buildinguri, Serano va v-a purta agale prin Delta, lasandu-va astfel sa va bucurati de unele dintre cele mai frumoase peisaje de aici.

Serano reprezinta solutia ideala de petrecere a timpului liber, in mijlocul naturii, imbinand totodata buna dispozitie cu standardele de confort oferite de un hotel obisnuit. Hotelul a fost dat in folosinta in martie 2007 si detine un standard de confort de 4 stele. Serano se poate acosta pentru plecare in: Tulcea, Murighiol sau Crisan, unde se poate ajunge cu masina, turistii beneficiind de parcare pazita.

Hotelul ofera spre cazare 10 dormitoare duble, cu grup sanitar pentru fiecare camera. Camerele sunt dotate cu aer conditionat asistat electronic, plase si aparate contra tantari, apa curenta calda si rece in permanenta. De asemenea nava este dotata cu 3 punti: pe prima punte sunt dispuse camerele, pe a doua punte este amenajat restaurantul cu o terasa deschisa cu o capacitate de 40 persoane si estrada pentru programe artistice, iar puntea a treia este dotata cu chezlonguri, masute, dus pentru plaja si peisagistica.

Bucataria este dotata cu vitrine frigorifice pentru pastrarea la temperaturi optime a materiei prime, plita de inox, gratar cu roca vulcanica, gratar cu placa cromata. Bucataria ofera produse traditionale si internationale. Barul detine o gama diversificata de bauturi alcoolice si racoritoare, masina de facut gheata cu o capacitate de 60 kg, espressor profesional de cafea.

Pe platforma hotelului Serano se pot desfasura numeroase evenimente, de la receptii, conferinte pana la aniversari si programe artistice la cerere (ansamblu folkloric, formatie, DJ). De asemenea se pot inchiria si barcile si salupele aflate in dotarea hotelului.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară - platit
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Închiriere barcă
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Servicii tehnice, dotări business
Scanner
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Tulcea, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Plutitor Serano din Tulcea, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Plutitor Serano? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!