Hotel Plutitor Anda -Tulcea

Tulcea Faleza » Tulcea, Romania » Localizare pe hartă
 „Hotel plutitor - excursii delta dunarii “
Camere: 18
Total locuri: 36
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 13:00
Restaurant de
36 de locuri
Sală conferințe
de 36 locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Hotel Plutitor Anda -Tulcea
Tipul unității: Hotel

Hotel plutitor in Tulcea - 4 stele + - Anda 1 si Anda 2 Tulcea

Agrement: Barci cu rame, barci cu motor, salupe rapide, banana agrement, sky nautic ., Pescuit: echipament pescuit, autorizatii, momeli naturale si artificiale, ghizi ., Birdwatching: ghizi specializati, transport silentios ., Teambuilding: organizare logistica, pana la 108 locuri de cazare pe pontoane de 4 stele si 4 stele+ , propunere programe teambuilding, concursuri de pescuit,

Hotel plutitor Anda 2 detine o baza de agrement proprie completata de o serie de servicii puse la dispozitia clientilor pentru a permite organizarea si desfasurarea excursiilor si activitatilor in cele mai bune si sigure conditii.

Pentru transport si plimbari pe canale se pot folosi de la simple barci cu rame, barci cu motoare electrice pana la salupe rapide, pontoane catamaran fiind insotiti de marinari si / sau ghizi specializati in functie de tipul excursiilor. In materie de divertisment, pentru putina adrenalina aveti si posibilitatea de a inchiria o banana sau de a face sky nautic.

Pescarilor de ocazie sau profesionisti le putem oferi echipamentul necsar si autorizatiile (sau cel putin obtinerea lor), momeli naturale pentru orice specie de peste, testarea si amenajarea locurilor de pescuit cat si informatii utile oricarui pescar. Persoanele incepatoare pot face o initiere in tainele pescuitului indrumarea fiind asigurata de marinarii nostri experimentati nascuti si crescuti in Delta Dunarii.

Iubitorilor de natura sau pasionatii de birdwatching le putem asigura ghizi specializati si transport perfect silentios pentru a putea patrunde in cele mai salbatice locuri fara a afecta forma si imaginea peisajelor.

Daca optati pentru organizarea unor proiecte mai ample fie conferinte, seminarii, teambuilding, training-uri va putem fi de folos in organizarea si rezolvarea problemelor de logistica punand la dispotitia dumneavoastra pana la 72 de locuri de cazare pe hoteluri plutitoare.

Facilități și servicii »

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Tulcea, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Plutitor Anda -Tulcea din Tulcea, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Plutitor Anda -Tulcea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!