Satul De Vacanta Campoeuroclub

Sat Partizani, Comuna Maliuc » Partizani, Tulcea » Localizare pe hartă
 „Turism in delta dunarii“
Camere: 24
Total locuri: 48
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
150 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Satul De Vacanta Campoeuroclub
Tipul unității: Complex Turistic

Asezat pe malul bratului Sulina, intr-un cadru pitoresc, Satul De Vacanta Campoeuroclub este un adevarat spatiu de recreere, relaxare si agrement.

Accesul se poate realiza atat pe cale fluviala in maxim 30 min (cu pasagerul sau cu ambarcatiunile noastre), cat si terestru, pe drumul national Tulcea-Murighiol pana in localitatea Nufarul (13Km), de unde se va traversa Bratul Sfantul Gheorge cu BAC-ul, urmand apoi un traseu de doar 7 Km pana la CampoEuroClub din Partizani.

Prin serviciile si comfortul oferit, prin locatia sa de exceptie, CampoEuroClub va transforma vacanta in Delta Dunarii intr-o experienta unica, de neuitat.

Veti descoperi culoarea vie si aerul curat al acestui “Paradis al pasarilor”, cum mai este numita impresionanta Delta a Dunarii.

Satul De Vacanta Campoeuroclub va pune la dispozitie o gama larga de preparate cu specificul Deltei, cat si a localitatii Partizani. Mancarurile sunt preparate de personal calificat, direct in restaurantul din incinta satului de vacanta cu produse din ferma proprie (legume, oua, carne etc.).

Pentru a fi mai aproape de natura, Satul De Vacanta Campoeuroclub va pune la dispozitie 20 de casute cu 2 locuri si cu grup sanitar propriu (apa calda 24/24), complexul insumand 40 de locuri de cazare.

In plus CampoEuroClub dispune de 20 de locuri de campare pentru care se asigura dusuri cu apa calda, WC, spalator vase si gratar. Complexul dispune de 25 de locuri de parcare.

Pentru petrecerea timpului liber, Satul De Vacanta Campoeuroclub va pune la dispozitie o gama larga de activitati de agreement printre care se numara plimbarile cu ambarcatiuni pe canalele Dunarii, plimbari cu ATV-uri, jocuri (biliard, darts, tenis de masa etc.). Cei mici se pot distra in locul special amenajat pentru ei.

CampoEuroClub organizeaza partide de pescuit, excursii pe trasee comandate, spectacole cu interpreti, lumini, muzica si karaoke. De asemenea se pot viziona meciuri de fotbal si alte evenimente importante la TV cu ajutorul proiectorului cinematic.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Închiriere barcă
Șah / Table
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Partizani, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Satul De Vacanta Campoeuroclub din Partizani, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Satul De Vacanta Campoeuroclub? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!