Casa Victoria

Loc. Nufaru, Str. Lacului, Nr. 6 » Nufăru, Tulcea » Localizare pe hartă
Camere: 6
Total locuri: 10
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 10:00
Pagina pe Facebook
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Casa Victoria
Tipul unității: Pensiune

Casa de vacanta situata pe bratul Sf. Gheorghe al Dunarii in localitatea Nufaru, jud. Tulcea. Accesul la locatia noastra se face foarte usor cu autoturismul pe comunicatia Tulcea - Murighiol (DN 22C) , in localitatea Nufaru se continua cu drumul pentru trecere bac pana la fluviul Dunarea.
Va oferim cazare in 6 camere (4 duble, 2 single), dotate cu bai proprii, tv, wi-fi, bucatarie complet utilata, living, foisor cu gratar, mult spatiu verde si voie buna. Organizam plimbari cu barca si partide de prescuit.
Se pot organiza petreceri private.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Nufăru, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Victoria din Nufăru, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Victoria? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!