Cristiana Murighiol

Com. Murighiol » Murighiol, Tulcea » Localizare pe hartă
Camere: 8
Apartamente: 2
Total locuri: 25
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
30 de locuri
Camere - Cristiana Murighiol
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea "Cristiana" este situata in Delta Dunarii, pe malul Lacului Murighiol. Pozitionarea in inima Deltei Dunarii, face din Pensiunea Cristiana un loc ideal pentru a petrece clipe de relaxare, pentru organizarea de excursii cu barca sau salupa si expeditii de cercetare, pescuit si vanatoare in zonele de interes ale deltei : Rosu, Matita, Sulina, Dranov, Cuibul cu lebede, Holbina, Trei Iezere etc.

Paradisul salbatic intins pe o suprafata de 4200 km patrati, "unul dintre ultimele sanctuare ale naturii", este un tinut exotic cu peste 1200 de specii de copaci si plante, cu cea mai bogata fauna ornitologica de pe continent (mai mult de 300 de specii, printre care colonii unice de pelicani) si ihtiologica (reprezentata de cca 100 de specii, din care amintim crapul, stiuca, heringul de Dunare si sturionii, de la care se obtine pretiosul caviar). Cea mai mare rezervatie de tinuturi umede din Europa, Delta Dunarii a fost declarata in anul 1990, cu sprijinul UNESCO, Rezervatie a Biosferei.

La 2,5 km de pensiune, pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, se afla cetatea HALMYRIS. Urmele arheologice descoperite in zona dateaza din prima si a doua epoca a fierului, epoca romana si perioada medievala. Cetatea a cunoscut mai multe etape evolutive : fortificatie romana de pamant, castru de piatra, fortificatie romana tarzie. Langa aceasta cetate, spre vest, se afla o intinsa asezare civila din aceeasi perioada.

Pensiunea are o cotatie de trei margarete, iar capacitatea acesteia este de 25 de locuri in camere organizate atfel :

o camera single;, o camera tripla;, 6 camere duble dotate cu baie, aer conditionat, televizor cu satalit, frigider;, 2 apartamente dotate cu o baie, aer conditionat, frigider si doua televizoare cu satelit., sala de mese cu o capacitate de 30 de locuri unde se pot servi specialitati traditionale romanesti din Delta Dunarii, parcare proprie.,

La cerere asiguram transportul turistilor pe Dunare.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Frigider
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Murighiol, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cristiana Murighiol din Murighiol, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cristiana Murighiol? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!