pensiunea cristian

str.agricultorilor,nr.45 » Murighiol, Tulcea » Localizare pe hartă
Camere: 11
Total locuri: 24
Check-in de la: 12
Check-out până la: 12:00
Pagina pe Facebook
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - pensiunea cristian
Tipul unității: Pensiune

Amplasata pe malul lacului Murighiol va ofera posibilitatea de a admira locuri minunate.Aici ve-ti gasi liniste, relaxare, dar si posiblitatea de a porni spre o calatorie pe un tarm de basm, pentru descoperirea minunatiilor din jur.

Pensiunea Cristian este clasificata la doua stele si este structurata astfel;

Corpul A este format din doua camere triple fiecare fiind dotate cu grup sanitar propriu, tv, frigider, aparate contra tantarilor., Corpul B este format din 5 casute din lemn spatioase duble fiecare fiind dotate cu grup sanitar, tv, frigider, ventilator, aparate contra tantarilor., Corpul C este format din 4 camere duble dotate grup sanitar, tv, aparat contra tantarilor.,

NOU; ACUM OASPETI NOSTRI VOR PUTEA PESCUI DIN CURTEA(S-A SAPAT MULT ASTEPTATUL CANAL) PENSIUNII SI PLECA PE LACUL MURIGHIOLCU BARCA!!!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Camere pt. fumători
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Plajă în apropiere
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Murighiol, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la pensiunea cristian din Murighiol, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la pensiunea cristian? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!