La Traian

Murighiol, Jud. Tulcea, cod: 827150 » Murighiol, Tulcea » Localizare pe hartă
Camere - La Traian
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea La Traian este situata intr-un cadru mirific al Deltei Dunarii, in loc. Murighiol, jud. Tulcea.

Aveti ocazia sa petreceti clipe de relaxare, armonie si odihda, in acest paradis natural creat de apele Dunarii. Pensiunea La Traian este deschisa permanent si nu se afla intr-o zona inundata, inundabila.

Pensiunea La Traian are o capacitate de cazare de 63 de locuri, dispuse astfel: 5 camere duble, 6 camere triple, 3 camere de 4 locuri, 2 apartamente cu 4 locuri, 3 apartamente cu 5 locuri. Toate camerele cat si toate apartamentele dispun de grup sanitar.

Personalul pensiunii poate da informatii despre: trasee, locuri de pescuit, momeli, perioade optime pentru pescuitul diverselor specii de pesti.

De asemenea poate acorda permise pentru pescuitul in zona Deltei Dunarii, sau poate asigura obtinerea permiselor de pescuit in zona rezervatiei.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Televizor
Încălzire centrală
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Murighiol, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la La Traian din Murighiol, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la La Traian? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!