Greci-Matetovici

Comuna Greci, Strada Bisericii, Nr 22 » Greci, Tulcea » Localizare pe hartă
Camere - Greci-Matetovici
Tipul unității: Pensiune

Prima pensiune din Comuna Greci, judetul Tulcea, este un loc in care va veti simti ca acasa la bunica. Gazdele sunt primitoare si au un respect profund pentru nevoile si dorintele turistilor.

De aceea ei le ofera turistilor camere primitoare, delicioase preparate culinare specifice zonei, gatite din ingrediente 100% naturale produse in gradina proprie(optional), ghid turistic, plimbari cu trasura cu cai sau cu carul cu boi, transport de la gara la pensiune si vice-versa, internet wireless si multe alte servicii.

Comuna Greci este punctul central de acces in Parcul National Muntii Macinului, iar Pensiunea Greci-matetovici se afla la 5 minute de inceputul traseului catre varful Tutuiatul precum si de alte doua trasee care pornesc din acelasi loc.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Mountain biking
Facilități baie
Halat de baie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Greci, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Greci-Matetovici din Greci, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Greci-Matetovici? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!