Solinia

Strada Portului 114, Dunavatu De Jos » Dunavăţu de Jos, Tulcea » Localizare pe hartă
 „Departe, ... si totusi acasa“
Camere: 24
Total locuri: 60
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
130 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Solinia
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Solinia este situata la 7 km de Murighiol, pe drumul judetean 222L, in localitatea Dunavatu de Jos, pe strada Portului nr.114, in punctul extrem de acces auto. Pensiunea este situata pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, la 8 km departare, prin canalele satului, Lipovenilor si Dunavat, de bratul Sf. Gheorghe la km. 54.

Pensiunea are acces la apa si se gaseste la max. 45 minute de urmatoarele obiective de agrement si/sau pescuit: lacul Razim, complexul Holbina/Dunavat, zona Perisor cu acces la malul Marii Negre.

Dispune de o capacitate de peste 60 locuri in 24 camere cu duble si triple, cu aer conditionat, internet, TV/LCD, DVD, grup sanitar propriu, incalzire centrala. Pensiunea Solina este clasificata la 4 margarete iar restaurantul pensiunii este clasificat la 4 stele. Dispune de piscina exterioara, parcare, terasa, ambarcatiuni pentru agrement si pescuit. Ofera camere cu 2-5 locuri pentru tabere scolare si de tineret, la o capacitate peste 70 locuri. Dispune de sala pentru conferinte si team-building.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Restaurant
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Activități sportive și de agrement
Teren tenis de câmp - platit
Activități agroturistice
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Dunavăţu de Jos, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Solinia din Dunavăţu de Jos, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Solinia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!