Califar

Loc. Dunavatu de Jos, Com. Murighiol Loc. Dunavatu de Jos, Com. Murighiol » Dunavăţu de Jos, Tulcea » Localizare pe hartă
Camere - Califar
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Califar - Bine ati venit Pensiunea Califar va asteapta intr-o oaza de liniste in sufletul Deltei Dunarii in localitatea Dunavatul de Jos, comuna Murighiol.

Aceasta locatie imbina atmosfera si linistea unica oferita de acest paradis natural cu accesul facil, fiind cel mai indepartat punct din Delta Dunarii unde se poate ajunge cu masina. ( 45 km pana la Tulcea ).

Va aspteptam pe tot parcursul anului si va garantam o vacanta lipsita de griji in mijlocul naturii fara a fi insa privati de confortul cu care sunteti obisnuiti.

Toate cele 8 camere sunt spatioase si ofera o atmosfera primitoare, cu paturi confortabile si lenjerie de calitate. Unele au balcon ce ofera o privelista minunata asupra Deltei.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Televizor
Activități sportive și de agrement
Închiriere barcă
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Dunavăţu de Jos, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Califar din Dunavăţu de Jos, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Califar? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!