Pensiunea Agroturistică Oprișan

nr. 179, loc. Crișan, com. Crișan , jud. Tulcea » Crişan, Tulcea » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Agroturistică Oprișan
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea agroturistica Oprisan este situata in inima Deltei Dunarii, mai exact in localitatea Crisan.

Pentru cei dornici sa cunoasca Delta Dunarii si sa manance un peste gatit traditional, o pot face vizitand doar o pensiune de localnici, oameni nascuti si crescuti intre apele si nuferii Deltei Dunarii.

Pensiunea agroturistica Oprisan va ofera bucate gatite in mod traditional, iar majoritatea produselor provin din gradina cu legume, ouale, laptele si branza din gospodaria proprie.

Organizam excursii in Delta Dunarii si partide de pescuit fiind buni cunoscatori ai locurilor. Suntem cunoscatori a limbilor : engleza, franceza si rusa.

Va asteptam cu drag la pensiunea Oprisan din Delta Dunarii!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Rusă

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Închiriere barcă
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Crişan, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Agroturistică Oprișan din Crişan, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Agroturistică Oprișan? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!