Vital

Str Principala » Chilia Veche, Tulcea » Localizare pe hartă
Camere - Vital
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Vital Delta este situata in localitatea Chilia Veche, intre bratul Chilia si Bratul Tataru.

Cazarea se face in camere moderne, cu grup sanitar propriu si alte facilitati, in casute spatioase stil camping, cu grup sanitar comun sau in camere dintr-o casa traditionala.

Se poate asigura pensiune completa, mesele fiind servite cu preparate traditionale din peste dar nu numai. Posibilitati de transport pina la pensiune: cu vasul de pasageri, cu microbuz sau cu masina personala. Pensiunea dispune de barci la rame, cu motor si salupe pentru parcurgerea traseelor turistice.

Pensiunea Vital Delta ofera clientilor posibilitati de organizare a partidelor de pescuit si vinatoare.

Alte facilitati: bar, ping-pong, biliard, terase, TV, cablu, frigider, barci cu motor si la rame

Limbi străine vorbite la recepție » Franceză • Rusă

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Fier de călcat
Minibar
Încălzire centrală
Activități agroturistice
Foc de tabără
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Chilia Veche, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vital din Chilia Veche, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vital? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!