Pensiune Venus

B-Dul Iosif Bulbuca Nr. 59 » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
Camere: 8
Total locuri: 16
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 11:30
Camere - Pensiune Venus
Tipul unității: Pensiune

De peste 9 ani Pensiune Venus ofera calitate la un pret minim intr-o locatie renovata in 2009 special creata pentru confort si odihna.

Atuurile pe care le veti gasi in cadrul acestei pennsiuni sunt : preturile cele mai mici la cazare in Timisoara, serviciile de calitate si localizarea centrala care favorizeaza deplasarea catre punctele de interes din Timisoara.

Cele 8 camere creaza cadrul linistit al unei proprietati cochete, dar in pas cu ultimele tehnologii pentru satisfactia garantata a oaspetilor nostri.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Terasă
Servicii și facilități camere
Fier de călcat
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Facilități baie
Baie cu vană
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiune Venus din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiune Venus? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!