Alexandra

Str Dr. Pius Branzeu nr.1 (colt Mures 146) » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
Camere: 33
Apartamente: 3
Total locuri: 66
Restaurant de
150 de locuri
Camere - Alexandra
Tipul unității: Hotel

Hotel Alexandra, realizat intr-un stil modern, se remarca prin finisaje de buna calitate, intr-o ambianta placuta de confort si relaxare.

Hotelul este situat in cartierul rezidential de case si vile Braytim, intr-o zona linistita, situat la doar 5 minute de stadionul “Dan Paltinisanu”, la 10 minute de centrul orasului si la doar 15 minute de Aeroportul International “Traian Vuia”.

Dispunem de 66 de locuri de cazare, in format de camere single, double si apartamente, sala de conferinta cu o capacitate de 40 de locuri (dotata cu telefon, internet, proiector, dvd), restaurant cu o capacitate de 150 de locuri cu terasa, bar de zi.

Parcarea hotelului dispune de 35 de locuri de parcare, supravegheata video.

Hotel Alexandra - "Casa ta din Timisoara"

Va asteptam!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Schimb valutar
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Facilități baie
Baie cu vană
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Alexandra din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Alexandra? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!