Smart Residence - Maro-bej

Gavril Musicescu nr.205 » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
 „Ca sa te simti acasa“
Camere: 2
Apartamente: 1
Total locuri: 4
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Smart Residence - Maro-bej
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Smart Residence este un amsamblu de 6 apartamente, intr o cladire noua din sudul orasului, avand ca vecinatate Stadionul, Complexul Studentesc si Spitalul Judetean. Deasemenea la 5 minute cu masina, aveti la dispozitia dumneavoastra magazinele Bila sau Lidl.

Apartamentul Maro-bej are o suprafata de 95 metri patrati si o capacitate de cazare de la unu la patru persoane.Aveti posibilitatea de a va relaxa pe terasa de 14 metri patrati.

Mobilierul si culorile au o tema moderna, si este pictat manual.Sufrageria este open space cu bucataria utilata complet.

In dormitor se afla un pat mare si confortabil din fier forjat (dimensiune 1,6 metri), iar in sufragerie o canapea extensibila.

Cladirea este pozitionata in cea mai frumoasa zona de case din Timisoara, Braytim, ceea ce va confera linistea de care aveti nevoie.

Accesul in cladire este limitat doar persoanelor care locuiesc in cladire.

Apartamentul este complet utilat si mobilat, capacitatea de cazare este de 1 la 4 persoane de apartament.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Terasă
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Camere pt. fumători
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Smart Residence - Maro-bej din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Smart Residence - Maro-bej? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!