Centrul de jurnalism Româneşti

Sat Româneşti nr. 152 A comuna Tomeşti » Româneşti , Timiș » Localizare pe hartă
Camere: 4
Total locuri: 8
Check-in de la: 12
Check-out până la: 12
Restaurant de
16 de locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Centrul de jurnalism Româneşti
Tipul unității: Pensiune

Centrul de jurnalism Românești este un așezământ administrat de către SC MVM Holiday srl Timișoara. Este situat într-un parc de 3000 mp, în partea de nord-est a satului Românești, în apropierea terenului de fotbal din spatele Bisericii Ortodoxe. Accesul se face peste râul Bega pe Podul Soarelui din fața edificiului religios.

Centrul de jurnalism Românești este consacrat, în principal, derulării proiectelor și programelor Fundației Vest pentru Jurnalism Regional și Euroregional Timișoara.

În extrasezon, Centrul de jurnalism Românești funcționează ca o structură turistică atestată ca pensiune cu 2 margarete, fiind deschis unor sejururi de odihnă și relaxare pentru grupurile organizate, pentru derularea unor seminarii, programe de training și team building susținute de terți etc

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Frigider
Panoramă, privelişte
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Româneşti , județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Centrul de jurnalism Româneşti din Româneşti , județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Centrul de jurnalism Româneşti? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!