Hotel Roco

Str. Preot Traian Pelea, Nr. 39 » Izvin, Timiș » Localizare pe hartă
 „Pentru ca meriti sa fii rasfatat!!!“
Camere: 10
Apartamente: 2
Total locuri: 22
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
400 de locuri
Sală conferințe
de 400 locuri
Camere - Hotel Roco
Tipul unității: Hotel

La Hotel Roco, camerele sunt intens personalizate.

Fie ca te afli intr-o calatorie de afaceri, in concediu sau doresti sa-i oferi persoanei dragi o seara de neuitat intr-o camera romantica, cazarea intr-una dintre camerele Hotelului Roco este intotdeauna o experienta pozitiva, de neuitat!

Hotel Roco este un mic paradis intr-un cadru natural splendid, unde se pot organiza diferite evenimente(nunti all inclusive: casatoria civila si religioasa, sedinta foto, festivitatea nuntii, etc.; botezuri, zile de nastere si onomastice, team building, baluri, intalniri, congrese,etc.).

Hotel Roco ofera doua sali de conferinte langa Timisoara, scene excelente pentru organizarea de diferite evenimente de companie, traininguri, instruiri practice, conferinte.

Prima este Sala de conferinte Foisor, iar a doua este Sala de conferinte Cort.

Aceste doua sali de conferinte pot reprezenta o alegere perfecta pentru organizarea de conferinte mari sau mici, de intalniri cochete de afaceri ori traininguri folositoare angajatilor Dumneavostra!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Televizor
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Activități agroturistice
Vie și degustare de vinuri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Izvin, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Roco din Izvin, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Roco? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!